Wat zijn de openingstijden?

Wij garanderen dat wij 7 dagen per week beschikbaar zijn, inclusief avonden.(m.u.v. feestdagen)

Maandag tot en met vrijdag            08.30-20.00 uur

Zaterdag                                              09.30-19.00 uur

Zondag                                                12.00-18.00 uur

Welke diensten bieden jullie aan?

Bij Center Wash bieden wij diverse diensten aan. U bent bij het juiste adres als het gaat om was service, stoom service, strijk service. Kortom bij Center Wash kiest u voor een totale textiel verzorging. Onze doel is om voor u het reinigen van textiel snel en simpel te maken.

Wat zijn jullie tarieven?

Dat kwaliteit en service niet duur hoeft te zijn bewijzen wij met onze voordelige tarieven. Bekijk hier onze tarieven.

Wanneer is mijn kleding klaar?

Indien u uw was zelf heeft afgeleverd bij Center Wash kunt u die binnen 4 uur ophalen. Stoomgoed kunt u binnen 24-36 uur ophalen. Heeft u gekozen voor de thuisbezorg service? Dan is uw kleding binnen 24-36 uur klaar. Eenmaal gereinigd, ontvangt u een bericht met de door u ingeplande bezorgtijd.

Door wie wordt mijn kleding gereinigd?

Wij nemen de reiniging in eigen handen en besteden dus de reiniging niet uit, in tegen stelling tot velen wasserettes en stomerijen. Zo bewaken wij de kwaliteit van onze service. En kunt u zorgeloos uw kleding achter laten.

Hoe werkt het precies?

Het is heel simpel. Indien u de was aflevert bij Center Wash, kunt u uw was achter laten en wij doen de rest. De was kunt u binnen 4 uur weer ophalen. Gewassen, gedroogd en kastklaar opgevouwen.

Kiest u voor de thuisbezorg service, dan plant u uw ophaal moment en wij zullen de was of stoomgoed ophalen. Binnen 36 uur zullen wij u bestelling fris en schoon op het aangegeven adres afleveren. U ontvang van te voren een bericht als herinnering voor de bezorging.

Moet ik mijn was van te voren sorteren?

Nee dat hoeft niet, maar mag wel. Let er wel op dat wij vanaf 2 wastrommels sorteren. Tenzij u anders aangeeft. Heeft u verder andere wensen, zoals bijvoorbeeld ‘de grijze trui niet drogen’, dan kunt u dat doorgeven.

Kan ik ook mijn dekbed afgeven om te laten reinigen?

Ja zeker weten. Let er wel op dat een item zoals een dekbed apart wordt gereinigd en ook aparte tarieven voor gelden. Bekijk hier de tarieven.

Moet ik zelf zorgen voor de wasmiddel en wasverzachter?

Nee dat hoeft niet. Bij Center Wash zit alles bij de tarieven inbegrepen, dus ook de wasmiddel en wasverzachter.

Ik heb allergieën, wat nu?

Geen probleem, zorg ervoor dat u Center Wash op de hoogte houdt van eventuele allergieën. Wij bieden altijd een hypo -allergeen optie gratis.